Українська молодіжна перемогла Ліхтенштейн у Черкасах

Українська молодіжна перемогла Ліхтенштейн у Черкасах

Останній матч групового етапу української молодіжки не носив у собі інтриги. Підопічні Сергія Ковальця спокійно та впевнено переграли аутсайдера своєї групи. Однак перемога над далеко не футбольною країною, Ліхтенштейном могла бути легшою. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Футболісти вітчизняної молодіжки довго входили в гру й відкрили рахунок лише в середині першого тайму. Здавалося далі господарі поля під акомпанемент 9-ом тисячам уболівальників продовжать забивати. Але голи черкаські глядачі побачили в другому таймі. По-перерві гравці Ліхтенштейну підсіли фізично.

В українців ставало все більше простору, атакувальні хавбеки команди спокійно розбиралися з захисниками, котрі відверто провалювалися на своїх позиціях. Тому дубль Кулача, який замкнув подачу Болбата. Слідом за цим відбувся автого Цана, який опинився не в тому місці. Голкіпер, вибиваючи м’яч, поцілив у захисника – 3 : 0. Після цього Україна дещо збавила темп й довела матч до перемоги. 3 : 0, третя перемога України в Черкасах.

А на післяматчевій прес-конференції керманич України Сергій Ковалець подякував черкаським глядачам за палку підтримку його команди. На запитання «Черкаського спорту» про можливе проведення гри плей-оф у Черкасах, відповів, що команда охоче зіграла б у нашому місті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x