Cпецпідрозділ «Альфа» для захисту Батьківщини отримав посилені джипи

Cпецпідрозділ «Альфа» для захисту Батьківщини отримав посилені джипи

Про необхідність посилення наших військових сил на Cході сучасною технікою сказано немало. Українські вояки чекають на ізраїльські безпілотники, американські «хамери», інше спорядження, яке допоможе їм вирвати перемогу. Але поки Захід роздає обіцянки, українські патріоти продовжують допомагати військовим уже зараз.

8 вересня ключі і документи на новенькі японські позашляховики Nissan, посилені спеціально для участі в АТО, бійцям черкаської «Альфи» передав народний депутат Геннадій Бобов. Автомобілі можуть використовуватися спецпідрозділом для розвідки і швидких переміщень спецназу в зоні бойових дій для виконання завдань найвищої складності.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Це святий обов’язок кожного громадянина − допомогти своїй Батьківщині хто чим може і хто як може. У нас усіх зараз одна ціль − жити в незалежній, вільній, самостійній державі, – зазначив Геннадій Борисович. – У нас важкі часи, але нація згуртувалась, щоб відстояти незалежність. Сьогодні тут присутня еліта спеціальних служб України. У цій державі немає людей, які б були краще навчені знищувати терористів. І я переконаний, що активна участь саме таких людей в АТО значно прискорить перемогу України й дозволить зберегти не одну сотню життів наших громадян. Мені приємно сьогодні передати нашій «Альфі» посилені позашляховики, які були спеціально куплені й підготовлені для війни на Донбасі. Нехай вони стануть вам у пригоді й дозволять більш ефективно виконувати поставленні завдання. Я впевнений у тому, що разом ми всі переможемо.

– Вважаю, що це абсолютно патріотичний, український вчинок Геннадія Борисовича, який допоможе нашим воякам гідно нести службу, – говорить голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

За щедрий подарунок від імені бійців «Альфи» подякував Олег Котляр, начальник управління СБУ в Черкаській області. Він пояснив, що якісне виконання завдань, які стоять перед підрозділами Служби безпеки України, потребують новітнього обладнання, зброї, техніки. Ці авто дадуть можливість гідно виконувати обов’язки нашим бійцям у зоні проведення АТО.
Перш ніж автівки були урочисто вручені сьогодні «альфівцям», їх два тижні додатково оснащували в сервісному центрі:
– Додатково зробили багато для підвищення прохідності авто: посилили підвіску, поміняли колеса, зробили лебідку, інше додаткове оснащення, – повідомив Володимир Горбенко, директор сервісного центру Nissan.

За його словами, дві машини з доукомплектацією коштують мільйон сто п’ятдесят тисяч гривень.

Нагадаємо, що раніше народний депутат Геннадій Бобов допоміг амуніцією і спорядженням воїнам з шести районів Черкащини, призваним для служби в АТО.

Фоторепортаж тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x