Наймолодша команда «Черкаських Мавп» готується до нового сезону

Наймолодша команда «Черкаських Мавп» готується до нового сезону

Наймолодшою командою баскетбольної школи «Черкаських Мавп», які виступали у чемпіонаті України, були хлопці 2002-го року. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Тоді команда Володимира Мірошника дещо несподівано посіла високе, четверте, місце у чемпіонаті України. За словами головного тренера команди, зараз у цих хлопців уже росте психологія переможців. Аби загартувати бійцівський дух та підготуватися до нового сезону, ця команда проводить по шість тренувань на тиждень, на одне з них завітав і наш сайт.

Хлопці після літньої відпустки у прекрасному настрої і вже входять у завершальну стадію підготовки до нового сезону. Так тренуються хлопці уже три тижні. Спочатку була важка робота без м’яча на пляжах та парках, а з першого вересня наші баскетболісти перебралися в ігровий зал. Зараз «Черкаські Мавпи-02» тренуються у шкільному залі 32-ї школи, а вже на вихідних випробують професійний ігровий паркет, зокрема ПС «Фотоприлад».

«Хочу відзначити приємну статистику: жоден з наших гравців у міжсезоння не залишив вид спорту, у такому віці це часто трапляється, а ми лише поповнили свій склад кількома новачками, це говорить про хорошу командну роботу та інтерес до баскетболу. Зараз ми працюємо над підготовкою до нового сезону, у цьому віці головне – спаринги. Думаю, будь-який дитячий тренер хотів би, аби його команда зіграла якомога більше ігор. Зараз вже є кілька варіантів з товариськими турнірами, можливо, нам вдасться ще до сезону зіграти важливі матчі», – говорить Володимир Мірошник.

Дехто з гравців цієї команди не відпочивав від баскетболу і влітку. Так, лідер та капітан команди – Владислав Рідько був серед когорти гравців, які тренувалися у так званому літньому таборі «Черкаських Мавп». За його словами, головна мета для команди цьогоріч – здобути нагороди чемпіонату України.

Поки що невідомо, коли стартує сезон в юнацькій баскетбольній лізі України. Однак юні черкащани не гають часу. Як говорить їх тренер, головний чемпіонат цих юнаків триватиме 6-7 років, за цей час у Черкасах дехто з них стане професіоналом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x