Уманчани передали бійцям бензиновий генератор

Уманчани передали бійцям бензиновий генератор

Днями голова Уманської районної ради Олександр Дячук разом з головою райдержадміністрації Ярославом Скусом та головою ради сільгосптоваровиробників району, депутатом районної ради Володимиром Мальченком відвідали військову частину й передали бійцям необхідні матеріали та бензиновий генератор. Нині військовослужбовці цієї частини проходять навчання і в разі необхідності будуть відправлені на Схід. Про це «Новій Добі» повідомили в обласній раді.

Виступаючи перед особовим складом, голова райдержадміністрації подякував нашим захисникам за їх готовність дати відсіч ворогу і справжній патріотизм.

Також Ярослав Скус зазначив, що, відновлюючи Збройні Сили України, необхідно докласти максимум зусиль для формування матеріально-технічної бази військової частини. Тому, за його словами, хочеться підтримати армійців та зробити все необхідне, щоб на нашій українській землі панували мир та злагода.

Голова ради сільгосптоваровиробників району, депутат районної ради Володимир Мальченко у своєму виступі зауважив, що ніхто й не гадав, що на українській землі будуть гинути люди у військових сутичках. А для того, щоб захистити нашу країну сьогодні і в майбутньому, ми повинні зробити усе, щоб наші солдати були одягнені, захищені і могли активно вести бойові дії. Тому прямий обов’язок кожного свідомого громадянина України – допомагати армії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x