Голова ОДА провів особистий прийом

Голова ОДА провів особистий прийом

Черговий особистий прийом громадян провів сьогодні голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Під час цієї зустрічі з жителями різних районів області він розглянув 15 звернень, частину з яких почав вирішувати просто на місці. Серед основних питань, які цього разу потрапили в поле зору обласного очільника, – допомога з працевлаштуванням та забезпечення амуніцією військових. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ОДА.

Так, мама учасника антитерористичної операції Галина Кочерга прийшла до керівника області з проханням допомогти з амуніцією роті спецпризначенців, у якій служить і її син. Забила на сполох через нестачу зброї, боєприпасів та іншої військової техніки в 14-ому батальйоні тероборони («Черкаси»), який передислокувався на схід, і черкащанка Любов Величко. За її словами, нині бійці змушені мало не голими руками йти проти противників. Відтак, голова ОДА доручив якомога швидше відшукати для цього батальйону десять КрАЗів чи повнопривідних КамАЗів у гарному стані та підсилити їх.

Вимушений переселенець Сергій Горовенко, який приїхав сюди з Краматорська й нині оселився у Деньгах Золотоніського району, просив допомогти йому з роботою. Уже під час прийому очільник області домовився йому про кілька співбесід і сподівається, що вони дадуть очікуваний результат. Із аналогічною проблемою вперше на прийом громадян прийшли ще двоє черкащан.
Учасник бойових дій із селища Стеблів, що у Корсунь-Шевченківському районі, звернувся до голови ОДА щодо пільгового перевезення у міському та приміському транспорті.

Не вперше стукають у різні двері ошукані будівельною фірмою пайовики. Будинок за адресою Смілянська 2/1, який мали здати в експлуатацію ще в 2009 році, досі не звели. Заявники переконують, що наразі на об’єкті практично не працюють будівельники, мовляв, їм не платять зарплатню.
Окрім того, під час прийому громадян порушувалися і земельні питання. Так, жителька села Матусів Шполянського району Любов Дишлева просила посприяти їй у вирішенні питання щодо надання земельної ділянки для ведення фермерського господарства.

А співробітники Мокрокалигірського психоневрологічного інтернату, що в Катеринопільському районі, клопотали перед головою ОДА за те, щоб нинішнього керівника цього закладу залишили на своїй посаді.
Очільник області вислухав кожного громадянина, який прийшов до нього, та дав доручення відповідним службам щодо розв’язання їхніх проблем. Більше того, він додав, що тим працівникам, які не виконали його доручення дані під час особистого прийому, будуть винесені догани.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x