В області державі повернули 2 га землі

В області державі повернули 2 га землі

Вищий господарський суд України залишив у силі постанову Київського апеляційного господарського суду, якою задоволено позовні вимоги прокурора Городищенського району та визнано недійсними розпорядження Городищенської райдержадміністрації та договір про оренду земельної ділянки. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Так, прокурор в інтересах держави звернувся до господарського суду області з позовом про визнання незаконними вищезазначеного розпорядження. За результатом розгляду судом першої інстанції у задоволенні цього позову відмовлено. Не погоджуючись із рішенням суду, прокурор вніс апеляційну скаргу.

Київський апеляційний господарський суд дійшов до висновку, що Городищенська райдержадміністрація діяла поза межами своєї компетенції щодо розпорядження спірною земельної ділянкою та задовольнив позовні вимоги прокурора в повному обсязі, зобов’язавши приватне підприємство повернути ділянку сільськогосподарського призначення площею 2 га у власність держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x