У Смілянському лісгоспі змагалися у силі

У Смілянському лісгоспі змагалися у силі

В суботу, 6 вересня, погожий вересневий день покликав працівників ДП «Смілянський лісгосп» до спорткомплексу «Авангард» на щорічну спартакіаду. Це вже стало доброю традицією у переддень свого професійного свята збиратися у дружному колі і змагатися, доводити у чесному двобої свою спритність, міць, витривалість, командний дух. І так відбувається вже 10 років поспіль!

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Спартакіада для лісівників – це справжнє свято, яке вже стало сімейним, адже приїжджають на нього працівники зі своїми родинами. Діти захоплено спостерігали та вболівали за своїх батьків. Це чудовий приклад для наслідування, адже підростаюче покоління вчиться бути єдиною командою, допомагати один одному, бути дружними і згуртованими. А ще, саме такі заходи виховують у маленьких серцях усвідомлення багатьох важливих речей, розуміння і прагнення перемоги.

І ось хвилюючий момент: відкриття спортивного свята, лісівники завмерли в очікуванні. Звучить державний гімн України. Право підняти державний прапор надається капітанові команди-переможниці минулого року, лісничому Володимирівського лісництва Олександру Кисилічину.
У Смілянському лісгоспі змагалися у силі
Учасників змагань вітає директор ДП «Смілянський лісгосп» Юрій Сегеда, бажає своїм колегам цікавої боротьби та чесної перемоги.

Лісівники змагалися у таких видах: шахи і шашки, настільний теніс, дартс, стрільба із пневматичної зброї, перетягування канату, бій на колоді.

За результатами усіх змагань загальнокомандну першість здобув колектив апарату управління лісгоспу (капітан – головний лісничий Олександр Шкодич).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x