Благодійне караоке пройшло вчора у Черкасах

Благодійне караоке пройшло вчора у Черкасах

Благодійна караоке-забава «Пісні рідної землі» відбулася у Черкасах 9 вересня. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської обласної ради.

У заході, якій проходив за підтримки обласної ради, взяла участь активна учнівська та студентська молодь, а також інші небайдужі та талановиті черкащани. Співорганізатором заходу був народний артист України Мар’ян Гаденко. Спонсорську допомогу для організації заходу надав заступник директора науково-виробничої фірми «Лад» Олексій Звіряка.

Караоке-забава проходила на Соборній площі Черкас. Захід відкрила голова обласної ради Валентина Коваленко. Під час виступу вона зазначила:

– Цією акцією ми покажемо, що Україна в нас єдина, і що ми з вами – добродійні українці. Цією мистецькою акцією ми хочемо допомогти нашим воїнам-захисникам, які зараз захищають батьківщину і переживають і за Україну, і за нас. Цим ми продемонструємо, що ми небайдужі. І ця благодійність кожному воздасться.

Організатори заходу повідомили, що усі кошти, які вдасться назбирати під час заходу, передадуть нашому захиснику Роману Колдуновичу. Під час бойових дій у зоні АТО чоловік з села Білозір’я Черкаського району втратив руку, тож йому необхідні кошти на якісний протез.

Акція розпочалася колективним виконанням національного гімну України.

Конкурс відбувався у кілька турів, співаки з народу виконували лише українські пісні. Найкращий співак переходив до наступного туру. Під час заходу глядачі та перехожі вкидали гроші до спеціальної скриньки, а також у капелюхи виконавцям за їхній спів. Зрештою, перемогу у конкурсі здобув Роман Ковба з Чорнобая.

Завдяки небайдужим черкащанам, творчій інтелігенції, депутатам обласної ради та учасникам благодійного караоке для пораненого бійця вдалося зібрати 11 тисяч гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x