Гроші, зібрані на караоке, віддали пораненому герою із Білозір’я

Гроші, зібрані на караоке, віддали пораненому герою із Білозір’я

Учора, 10 вересня голова обласної ради Валентина Коваленко побувала у селі Білозір’я Черкаського району. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської обласної ради.

Тут живе разом із сім’єю учасник АТО Роман Колдунович, який під час виконання бойового завдання втратив праву руку.

Валентина Коваленко передала пораненому захиснику кошти, які були зібрані 9 вересня під час благодійного караоке «Пісні рідної землі». Захід проходив за підтримки обласної ради та управління культури облдержадміністрації. Загалом зусиллями учасників акції та небайдужих громадян вдалося зібрати 11 тисяч гривень.

Ці кошти молодий чоловік відкладе на придбання якісного протезу. Адже йому необхідно забезпечувати сім’ю – дружину Наталію та двох маленьких дітей. А без правої руки це буде зробити досить важко.

Момент, коли отримав поранення, Роман Колдунович пригадує неохоче. Він працював міліціонером патрульно-постової служби при обласному управлінні УМВС України в Черкаській області. 1 липня був відправлений у зону АТО. А 4 серпня під час виконання завдання втратив руку і повернувся додому.

Роман Колдунович висловив вдячність усім, хто підтримує його у важку хвилину. Грошову підтримку йому надає сільська рада, односельці, управління УМВС України в Черкаській області, зі свого фонду матеріальну допомогу бійцю надала голова обласної ради. А тепер ще й небайдужі черкащани зібрали кошти під час благодійного караоке.

Голова обласної ради Валентина Коваленко подякувала Роману Колдуновичу за витримку і героїзм, які він проявив, захищаючи батьківщину. Вона висловила співчуття бійцю у зв’язку із втратою здоров’я на війні, і пообіцяла і надалі підтримувати захисника.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x