Щомісяця українці оплачують частинами товари на 175 мільйонів гривень

Щомісяця українці оплачують частинами товари на 175 мільйонів гривень

Щомісяця українці купують за допомогою програми безкоштовної розстрочки «Оплата частинами» товарів на суму понад 175 мільйонів гривень. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанку.

Як повідомили в прес-службі ПриватБанку, у серпні можливістю купувати потрібні товари з оплатою частинами скористалися понад 50 тисяч клієнтів ПриватБанку.

«Купівля в розстрочку без процентів – гарна підтримка всіх наших клієнтів у непростій економічній ситуації, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. – Сьогодні зручний сервіс «Оплата частинами» працює в більшості популярних торговельних мереж України».

За даними банку, з початку 2014 року кількість торговельних мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%. Як повідомили в прес-службі банку, сервіс «Оплата частинами» сьогодні працює в більше ніж 30 000 торговельних точок.

За допомогою «Оплати частинами» суму будь-якої покупки можна розділити на однакові частини (до 25 платежів). Кредит оформлюється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому буде чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне.

Сьогодні до «Оплати частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, одягу, взуття та інших товарів (Comfy, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», Moyo). Щоб дізнатися про доступну суму покупок у розстрочку, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x