У Черкасах пройде чемпіонат України з бодібілдингу

У Черкасах пройде чемпіонат України з  бодібілдингу

Черкащина 1-2 листопада прийме Чемпіонат України IFBB з бодібілдингу, фітнесу та інших категорій культуризму. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Організаторами турніру є Міністерство у справах молоді та спорту України IFBB разом з Національною федерацією бодібілдингу України ,Черкаською обласною Федерацією бодібілдингу та фітнесу.

Черкаси обрано для прийняття цих Всеукраїнських змагань через останні здобутки наших атлетів. А це зокрема чотириразовий чемпіоном світу з фітнесу Максим Оробець, 2-разова чемпіонка світу з фітнесу, неодноразова призерка Европи та світу,переможниця найпрестижніших Турнірів світу«ARNOLD CLASSIC EUROPE» у Іспанії та «ARNOLD CLASSIC» у Америці Оксана Оробець, бронзовий призер «OLIMPIAAMATEUR» з бодібілдингу у Празі Андрій Ященко, бронзовий призер кубка світу з фітнес-бікіні Оксана Давидова. Окрім того слід відзначити юних фітнесистів: чемпіонок світу Марину Гончаренко, Анну Мельникову, Ангеліну Пелипенко та бронзову призерку Чемпіонату Європи Марину Кучер.

Чемпіонат України у Черкасах збире найсильніших атлетів країни з таких дисциплін , як бодібілдинг, фітнес,бодіфітнес, класичний бодібілдинг , фізік та фітнес-бікіні. 33 комплекта медалей будуть розіграно 250 найкращими спортсменами з усіх куточків України, включаючи Крим та Донбас . Більше 50 призерів Чемпіонатів Європи та світу засвітять своєю красою та фізичною довершеністю сцену палацу культури Дружба народів.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x