Вчора у Черкасах стартував конкурс медсестер «Ескулап-професіонал-2014»

Вчора у Черкасах стартував конкурс медсестер «Ескулап-професіонал-2014»

Конкурс професійної майстерності медичних сестер «Ескулап-професіонал-2014» цьогоріч проводять у Черкасах. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської обласної ради.

До обласного центру приїхали найкращі медсестри з 18 областей України (не було представників від Донецької, Луганської областей, Криму та Севастополя). Конкурс проводиться вже увосьме. Черкащину цьогоріч представляє медична сестра з третьої Черкаської міської лікарні швидкої допомоги Лілія Сторчеус.

11 вересня привітати учасників конкурсу та відкрити змагання до обласної філармонії завітали представник Міністерства охорони здоров’я України Тетяна Чернишенко, голова обласної ради Валентина Коваленко, заступник голови облдержадміністрації-керівник апарату ОДА Віталій Коваль та директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Анатолій Ситник.

Виступаючи перед учасниками заходу, Валентина Коваленко наголосила на важливій ролі медиків у нашому сьогоденні.

За традицією, конкурс проводять у тій області, представник якої переміг минулого року. А у 2013 році найкращою медсестрою України була визнана Тетяна Чупилко з Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

Конкурс «Ескулап-професіонал» проводиться у два етапи. Спочатку у учасників перевіряють теоретичні знання з медицини, а потім практичні навички. Цьогоріч у зв’язку із трагічними подіями на Сході України, трохи змінили умови конкурсу – усі розважальні моменти були виключені. Фінал конкурсу відбудеться 12 вересня о 18.30 у обласній філармонії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x