Уманчани допомагають військовим у зоні АТО

Уманчани допомагають військовим у зоні АТО

Військовослужбовцям з Уманського взводу, які виконують завдання в зоні проведення антитерористичної операції, постійно надається підтримка від небайдужих жителів Умані та Уманського району.

Збір гуманітарної допомоги наразі продовжується. Кожен допомагає, чим може. Хтось привозить продукти харчування, медикаменти, хтось пропонує послуги по перевезенню. Люди готові віддати все, аби підтримати українську армію та зупинити військові дії на Сході. Про це «Нову Добу» поінформували в Уманській РДА.

Колектив КЗ «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської РР всебічно підтримує ініціативу жителів району по наданню гуманітарної допомоги військовослужбовцям в зоні АТО. Протягом останніх двох місяців на кошти, зібрані працівниками закладу, було закуплено продукти харчування, предмети особистої гігієни, набори необхідних медикаментів та 330 кровозупинних жгутів, які було передано через волонтерів нашим військовослужбовцям.

В майбутньому колектив КЗ «Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської РР планує продовжувати збирання та надання гуманітарної допомоги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x