Визначено лауреатів премії імені Максимовича

Визначено лауреатів премії імені Максимовича

Взірцем відданості справі служіння українському народу і науці для краєзнавців Черкащини є життя і діяльність відомого уродженця краю Михайла Олександровича Максимовича. І цілком закономірно, що кожного року до дня народження вченого найкращі з дослідників Черкащини відзначаються обласною краєзнавчою премією імені Михайла Максимовича. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Ось і цього року, відповідно до рішення Черкаської обласної ради №32-4/ VI від 27.06.2014 р. 08 вересня 2014 р. відбулось засідання Конкурсної комісії з присудження Черкаської обласної краєзнавчої премії імені Михайла Максимовича за 2014 рік.

За результатами таємного голосування лауреатами цьогорічної премії стали: в номінації окремий автор – Борщ Микола Іванович за працю «З вершин славетних черкащан. Краєзнавчі нариси, вірші, поеми» та в номінації авторський колектив – Кукса Надія Василівна і Діденко Яніна Леонідівна за працю «Чигиринщина в подорожніх нотатках відомих особистостей ХІХ – І половини ХХ століття».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x