В області зафіксовано 36 порушників правил полювання

В області зафіксовано 36 порушників правил полювання

Вже місяць на Черкащині триває сезон полювання на пернату дичину, який стартував 9 серпня і продовжуватиметься до 28 грудня поточного року включно. На жаль, не всі мисливці дотримуються встановлених правил полювання. Про це свідчить статистика управління щодо правопорушників. Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті Ліси Черкащини.

Так, станом на сьогодні мисливствознавцями, єгерською службою та працівниками лісової охорони лісгоспів складено 36 протоколів на порушників правил полювання. Накладено штрафів – 4473 грн., з них стягнуто – 3555 грн. Найбільше складено вищезазначених протоколів в зоні діяльності Золотоніського лісгоспу – 10 шт.

За словами головного спеціаліста відділу лісового та мисливського господарства Володимира Рибалки, найчастіше мисливці області порушують статтю 20 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», Це – полювання із застосуванням або використанням заборонених знарядь та забороненими способами, а саме: полювання з під’їзду на автомототранспорті, а також на плавучих засобах з працюючим двигуном.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x