У гімназії №9 провели спортивний парад

У гімназії №9 провели спортивний парад

Спортивний парад за участю всіх учнів гімназії та презентація видовищних одімпійських видів спорту – так завершився Олімпійський тиждень у гімназії. 73 учні – кандидати та майстри спорту, переможці та призери спортивних чемпіонатів і змагань, учасники міських та обласних турнірів – очолили загальногімназійну колону параду. Потім учні представили 10 видів спорту, які входять до програми літніх олімпійських ігор: настільний теніс, веслування на байдарках і каное, бокс, баскетбол, гімнастика, греко-римська боротьба, триатлон, футбол, фехтування та тхеквондо.Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті Черкаської гімназії №9.

– Цього року в гімназії в рамках Олімпійського тижня пройшли традиційні заходи: змагання, конкурси, флешмоби, зустрічі із відомими спортсменами, уроки про історію Олімпійських ігор тощо, – розповідає директор Ірина Топчій. – Завершити ж спортивний тиждень вирішили святом, на якому всі гімназисти побачили презентацію цікавих, яскравих видів спорту і мали змогу обрати для себе той, яким би хотіли зайнятися надалі.
Відвідали спортивний захід гімназії і гості: депутат Черкаської міської ради, член Національного олімпійського комітету України Андрій Більда, перший заступник відділення НОК України в Черкаській області Микола Холоденко, Президент обласної Федерації з фехтування Людмила Шкалікова, а також спортсмени, учасники Олімпійських ігор Олександр Феденко та Дар`я Шаріпова.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x