Вихованці Черкаської санаторної школи-інтернату відвідали бійців АТО

Вихованці Черкаської санаторної школи-інтернату відвідали бійців АТО

Четверо лідерів учнівського самоврядування Черкаської санаторної школи-інтернату № 14 разом зі своїм вихователем, приєднавшись до Всеукраїнської акції «Напиши листа солдату», виявили ініціативу відвідати бійців-черкащан із зони АТО, які зараз проходять лікування в обласній лікарні. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Усвідомлюючи важливість зустрічі, діти з усією відповідальністю готувалися до цієї події: окрім листів, власноруч виготовили обереги, поробки, у які вклали частинку своєї любові й доброти.
Зустрівшись із Олександром з Тальнівщини, молодим батьком двох дітей, а ще – захисником Вітчизни, який наразі проходить реабілітацію в обласній лікарні, діти висловили захоплення його мужністю, подякували за те, що він їх оберігає та захищає, побажали швидкого одужання.

Вихованці Черкаської санаторної школи-інтернату відвідали бійців АТО

Щемною та водночас проникливою була розмова з бійцем: діти цікавились подіями на Сході України, ситуаціями, в які потрапляв солдат.
Ще одному військовому, який проходить курс лікування, але, на жаль, не зміг зустрітися з візитерами, діти передали гостинці та листи підтримки.

Про зустріч із військовим вихованці санаторної школи-інтернату розповідають, що вони довго чекали цієї події, дуже хотіли поділитися теплом своїх сердець з вояками, підтримати їх, запевнити у тому, що не тільки вони, але і всі школярі навчального закладу переживають за своїх захисників, вірять, що їхня боротьба не буде даремною.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x