У суботу в Черкасах стартував міський чемпіонат з міні-футболу

У суботу в Черкасах стартував міський чемпіонат з міні-футболу

У рамках відзначення Дня міста Черкаси у суботу, 13 вересня, на Центральному стадіоні стартував міський чемпіонат з міні-футболу під гаслом «Футбол єднає Україну!». Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської міської ради.

Відкриття чемпіонату відбулося в урочистій обстановці.

Від міської влади учасників змагань привітала директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілія Маліщук. Лілія Миколаївна, зокрема, зазначила, що до 728-ї річниці від Дня народження міста Черкаси буде проведено низку яскравих заходів патріотично-спортивного спрямування і один із них – міський чемпіонат з міні-футболу «Футбол єднає Україну!».

За її словами, ініціатива проведення футбольних змагань належить комітетам самоорганізації населення і четверо з мікрорайонів міста виставили свої команди. Це, зокрема, КСН «Калиновий», «Благовісний», «Соборний» та «Богданівський». Випробувати власні сили та удачу в змаганнях із КСН-івськими футболістами вирішили й спортсмени з ГО «Ультрас – Черкаси».

За кілька хвилин на спортивних майданчиках для міні-футболу розпочалися змагання за звання кращої футбольної команди.

Вболівали за своїх спортсменів голови КСН-ів, друзі та інші любителі цієї гри.
Усі команди мають зіграти одна з одною, а за підсумками забитих голів визначать переможця чемпіонату.

У суботу було зіграно по 3 гри. У їх підсумку поміж команд вже визначилися сильніші, але остаточний фінал змагань відбудеться 20 вересня, на День міста, на Центральному стадіоні об 11.00.
Черкасці та гості міста зможуть 20 вересня об 11.00 прийти на Центральний стадіон міста та підтримати футбольні команди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x