У Черкасах безкоштовно вимірюватимуть тиск

У Черкасах безкоштовно вимірюватимуть тиск

Щорічно в останню неділю вересня відзначається Всесвітній день серця, який проводиться за ініціативою Всесвітньої федерації серця за підтримки Всесвітньої Організації Охорони здоров’я з 2000 року. У цьому році цей день припадає на 28 вересня. Метою цього міжнародного дня є підвищення обізнаності населення про хвороби серця, правильний спосіб життя для їх попередження та пропаганда профілактичних заходів для зменшення смертності від хвороб серця.

Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у світі. Метою проведення в цей день заходів є необхідність максимального залучення уваги людей до свого здоров’я, формування розуміння того, що на виникнення і перебіг хвороби можна і потрібно активно впливати. Про це «Нова Доба» дізналася в КНП «Черкаський міський інформаційно-аналітичний центр медичної статистики та здоров’я ЧМР».

З метою профілактики та раннього виявлення захворювань на гіпертонічну хворобу серед населення міста Черкаси, лікувальні заклади міста при підтримці департаменту охорони здоров’я та медичних послуг ЧМР проводять міську акцію з 22.09.2014 р. по 24.09.2014 р. по безкоштовному вимірюванню артеріального тиску за такими адресами:

– Центр соціального захисту, перший поверх – бульв. Шевченка, 117;
– аптека № 200 – вул. Луначарського,1;
– поліклініка № 1( хол першого поверху) – вул. Дахнівська, 34;
– операційний зал УДППЗ « Укрпошта» – вул. Б.Вишневецького, 34;
– хол 1 поверху приміщення міської ради – вул.Б. Вишневецького, 36;
– ТРЦ « Дніпроплаза»( 2 поверх) – вул. Героїв Сталінграда;
– третя міська поліклініка, вул. Рози Люксембург, 210 (хол 1 поверху та
кабінет 225;
– гіпермаркет «Епіцентр» вул. 30 років Перемоги, 29.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x