У Христинівці відбулося засідання Громадської ради

У Христинівці відбулося засідання Громадської ради

Сьогодні в малому залі Будинку рад відбулось чергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації. Участь у роботі взяли керівник апарату РДА Станіслав Пилипишин та начальники підрозділів: відділу ведення Державного реєстру виборців Ольга Демченко, начальник відділу суспільно-політичних питань та регіональної політики Людмила Своєволіна, завідувач сектору інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ Валентина Сімоник. На порядку денному стояли два питання:

1. Розгляд стану виборчих списків та робота над ними;
2. Затвердження проекту меморандуму про співпрацю з міською радою.
«Новій Добі» повідомили про це в Христинівській РДА.

Під час обговорення першого питання Ольга Демченко наголосила, що при складанні та формуванні списків найголовніше – це ставлення до цього процесу самих виборців. Адже якщо виникають якісь сумніви, краще прийти заздалегідь та самим вирішити всі питання.
По завершенню обговорення вирішено провести спільне засідання з вуличкомами району щодо проведення роз’яснювальної роботи з виборцями щодо уточнення списків.
При обговоренні другого питання Світлана Скрипчинська представила присутнім Проект меморандуму про співпрацю з міською радою. Присутні внесли декілька пропозицій щодо внесення змін у деякі пункти Меморандуму.
Наступне засідання Громадської ради відбудеться 2 жовтня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x