Для бійців батальйону тероборони з Черкас відправлять 5 вантажівок

Для бійців батальйону тероборони з Черкас відправлять 5 вантажівок

Уже до кінця цього тижня на бійців 14-ого батальйону територіальної оборони («Черкаси») чекає підкріплення у вигляді техніки. Із Черкас до зони проведення АТО їм відправлять п’ять повнопривідних вантажівок, серед яких КамАЗи і ГАЗ-66. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції заявив голова ОДА Юрій Ткаченко.

– Днями ми вже відправили туди один вантажний автомобіль ЗІЛ-131, завантажений гуманітарною допомогою, – сказав він. – Ці автомобілі допоможуть нашим бійцям пересуватися у польових умовах.
За його словами, обласне керівництво й надалі продовжить шукати можливості для придбання техніки військовим на передовій. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Цей батальйон потребує ще техніку на зразок «Ніссанів», які ми придбали для них раніше, – додав він. – Зараз ми у пошуках і таких автівок. Сподіваюся, що упродовж двох наступних тижнів ми відправимо на підмогу військовим такі автомобілі.
Окрім того, як повідомив очільник області, військовим батальйону тероборони вже вдалося знешкодити три диверсійні групи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x