Фармацевти Черкащини отримали «Золоті руки країни»

Фармацевти Черкащини отримали «Золоті руки країни»

Напередодні професійного свята – Дня фармацевтичного працівника,Черкаське обласне комунальне підприємство «Фармація» здобуло заслужену винагороду за свою працю. Оргкомітет Всеукраїнської програми «Золоті руки країни» нагородив підприємство Дипломом лауреата Всеукраїнської програми «Золоті руки країни» 2014 року.

Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Підставами для вручення нагороди стала плідна та сумлінна праця менеджменту та трудового колективу підприємства, спрямована на забезпечення жителів регіону якісною та безпечною фармацевтичною продукцією і виробами медичного призначення.

На підприємстві впроваджуються нові технології виробничого процесу, створюються нові робочі місця.
Толерантна і виважена соціально-економічна політика підприємства здобула повагу серед партнерів, конкурентів і місцевої громади.

Як результат, на сьогодні Черкаське обласне комунальне підприємство «Фармація» є найпотужнішим підприємством серед фармацевтичних установ регіону.

Значна увага приділяється медикаментозному забезпеченню соціально-незахищених верств населення. Підприємство бере участь у виконанні соціальних програм, спрямованих на забезпечення жителів області лікарськими засобами та виробами медичного призначення за максимально доступними цінами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x