Герой АТО, похований у Білій Церкві, родом з Корсунщини

Герой АТО, похований у Білій Церкві, родом з Корсунщини

10 вересня делегація з Корсунщини їздила в Білу Церкву на поховання Віталія Валентиновича Коломійця, який загинув в Іловайському котлі. Цей воїн-герой теж мав глибоке родинне коріння на Корсунщині. Його мама Тамара Андріївна родом із Стеблева, вчитель за професією, нині – на заслуженому відпочинку, кожне літо проводить у рідному краї. Батько Валентин Павлович – був родом із Сухин, полковник запасу, помер три роки тому, похований у Стеблеві. Саме батьки виховали у характері Віталія патріотизм і любов до Батьківщини, розповів нам Сухинівський сільський голова Павло Коломієць – двоюрідний брат загиблого героя. «Він завжди палко і щиро відстоював свою громадянську позицію. Був справжнім патріотом України,» — каже Павло Васильович.

Повідомляє Галина Добровольська-Погребляк.

44-річний Віталій Коломієць мав досвід військової служби, бо навчався в танковому училищі, працював в міліції. Потім у Білій Церкві займався підприємницькою діяльністю, однак виправки та солдатських навиків не розгубив. А після Революції Гідності, активним учасником якої він був, пішов добровольцем у батальйон «Донбас». Не міг бути стороннім спостерігачем, коли Україна потребує захисту, кажуть рідні.

Прощання з Віталієм Коломійцем відбулося на центральній площі у Білій церкві (на фото). На похорон прийшло дуже багато людей, а також приїхали його бойові побратими – бійці батальйону Донбас… Поховали Віталія Коломійця на центральній алеї кладовища Сухий Яр у Білій Церкві.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! І ці солдати України, як інші полеглі в ім’я її незалежності, назавжди залишаться в пам’яті жителів Корсунщини саме як герої! Адже задля досягнення миру на рідній українській землі поклали своє життя … Слава Україні! Героям Слава!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x