На Черкащині ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів

На Черкащині ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів

Згідно з 17 додатком постанови № 938 «Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування…» від 15 вересня, центральна комісія зареєструвала Леоніда Даценка на 197 окрузі та Олександра Маштепу в окрузі №196. Про це «Новій Добі» повідомили в ОПОРІ.

Маштепа Олександр Петрович народився 14 червня 1978 року в селі Товмач Шполянського району Черкаської області. Нині є підприємцем, безпартійний, проживає в Корсуні-Шевченківському. На парламентських виборах у 2012 році також балотувався по округу № 196, проте зайняв третє місце, набравши 8406 голосів.

Даценко Леонід Миколайович народився 28 липня 1963 року в селі Мусіївка Ружинського району Житомирської області. Нині народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Черкасах. Нагадаємо, що Даценку два рази довелося виборювати перемогу: у 2012 (коли ЦВК не змогла встановити результати голосування) та на довиборах до парламенту в 2013 році. Відомо, що Леонід Даценко постійно працює на окрузі; проводить зустрічі з виборцями. Згідно з даними руху «Чесно», його відвідування сесійних засідань становила 88%.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x