Корсунь-Шевченківський відсвяткував день народження

Корсунь-Шевченківський відсвяткував день народження

Корсунь-Шевченківському 13 вересня виповнилось 982 роки, тому цього дня багато корсунців вийшли з сім’ями в центр міста, аби відзначити його день народження, хоча й без гучних та масштабних святкувань, але в національно-патріотичному стилі й під знаком доброчинної допомоги українській армії.
Корсунь-Шевченківський відсвяткував день народження
Урочисті заходи розпочались на площі біля районного будинку культури поетичним марафоном «Подаруй вірш рідному місту», де звучала патріотична поезія з побажаннями миру та благословення для нашого міста і для України.

Про це «Новій Добі» повідомили в Корсунь-Шевченківській РДА.

Корсунчан зі святом привітали голова районної державної адміністрації Володимир Зуєнко, голова районної ради Григорій Гаркуша та міський голова Олександр Гайдай.
Звертаючись до присутніх, Володимр Зуєнко зазначив:
«Нинішнє свято відбувається в особливих умовах, на патріотичному підйомі всієї України. Наше місто має глибокі національно-духовні традиції, оскільки саме з Корсунем пов’язані імена Ярослава Мудрого, Богдана Хмельницького, Максима Залізняка. Наше місто недарма носить ім’я Великого Тараса Шевченка. Тож національно-визвольні традиції, закладені нашими предками, будуть підтримані нинішнім поколінням, адже сьогодні наші земляки героїчно воюють на східному фронті України, а місцеві волонтери в усьому їм допомагають. Тому загроза, яка нависла над Україною, буде обов’язково подолана нашою незборимою нацією, а славні жителі надросянського краю докладуть до цього всіх зусиль.»
Корсунь-Шевченківський відсвяткував день народження
Для корсунців та гостей міста працювали в цей день виставки виробів народних майстрів, поетична галявина, майстер-класи з різних видів прикладних мистецтв. Маленьких гостей свята розважало містечко атракціонів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x