Черкаські рятувальники перемогли на чемпіонаті України

Черкаські рятувальники перемогли на чемпіонаті України

Переконливу перемогу здобули черкаські рятувальники у відкритому чемпіонаті України з перетягування каната, який відбувся у Києві 13 вересня. Збірна команда Управління зуміла подолати опір 11 колективів фізичної культури з усієї України на змаганнях, що були традиційно присвячені Дню фізичної культури і спорту. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

«Срібло» та «бронзу» чемпіонату вибороли дві команди Національного університету біотехнологій і природокористування.

Слід зауважити, що активну участь у чемпіонаті цього року взяли провідні українські ВНЗ – Університет ім. Т.Шевченка, Київський національний університет технологій та дизайну, Податковий університет, Національний аграрний університет, а також Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Що ж до рятувальної служби, то на змаганнях крім Черкаського Управління ДСНС та Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля її представляли також збірні команди Головного Управління ДСНС у Київській області та Головного Управління ДСНС у м. Києві. Остання збірна у загальному заліку посіла четверте місце.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x