У Кошмаку розфарбували дитячий майданчик та водонапірну башту

У Кошмаку розфарбували дитячий майданчик та водонапірну башту

Патріотична хвиля докотилася до Кошмака.
У Кошмаку дві молоді сім`ї розфарбували дитячий майданчик у кольори національного прапора. Завдяки подружжям Давиденків Олександра і Людмили, а також Вікторових Вадима і Юлії місцева малеча розважається тепер на жовто-блакитних драбинках та гойдалках. Однак жителі Кошмака вирішили рухатися далі у своїх патріотичних пориваннях і знайшли для оздоблення наступний об’єкт. Взялися прикрасити ще й водонапірну башту.

Від ідеї до її втілення багато часу не минуло. Користувачі місцевого водогону швидко зібрали кошти на фарбу та щітки – це понад 2 тисячі гривень. І в минулі вихідні узялися до роботи. Два дні в суботу і неділю десять сильних і спритних чоловіків чистили поверхню водонапірної башти та фарбували її. Заввишки башта 15 метрів, ще й чималого діаметру, тож потрудилися на славу. Бортков Юрій Павлович, Балацький Віктор Прокопович, Савченко Іван Іванович, Балацький Петро Петрович, Івакін Сергій, Левченко Вадим, Побірченко Олексій, Шкляренко Володимир, Давиденко Олександр, Царенко Віктор… Це все – імена верхолазів, які оздобили найвищу споруду села Кошмак у кольори державного прапора. А після роботи усі разом зібралися за щедрим столом, який організувала Яценко Ніна Олексіївна.

Розповідає Галина Добровольська-Погрібна, журналіст з корсуня-Шевченківського.

Сільська рада звісно ж ЗА такі позитивні перетворення, каже секретар сільської ради Надія Конощук. Мало того, що люди оновили башту, котра не фарбована вже понад чверть століття, то ще й створили такий гарний патріотичний об’єкт. Актив у цій територіальній громаді, до якої окрім Кошмака входять ще Миропілля і Глушки, не збирається зупинятися на досягнутому. Питання лише за одним: що далі фарбувати?

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x