Олег Скалько розповів про свої судимості

Олег Скалько розповів про свої судимості

Керівник ГО «Самооборона Майдану» Олег Скалько розповів про свої судимості під час сьогоднішньої прес-конференції. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

За словами Олега Івановича, він був засуджений ще в 17 років за крадіжку на 4 роки. Стаття підпадала під амністію, але через те, що Скалько не підкорявся адміністрації, тоді йому додали строк, півтора роки. От звідси й взялася друга судимість.

\”Так, це була моя помилка. В 17 років, по малолітству, за крадіжку… Де взялися розмови про оті важкі статті, про які розповідають? Усе це настільки надумано… Я відповів за свої помилки. По закону в мене зараз немає судимості… Від того бруду треба відмиватися. І я відмиваюся досі. Мені вже 40, а я відмиваюся за те, що в мене було в 20.

Мої дівчатка, дочки, не знали, що в мене в житті це було. Ви уявляєте, вони в 12-13 років дізналися, що у їхнього батька колись це було!

А чого варті заяви, ніби «Скалько хоче стати чиновником»! У Скалька середня освіта, ніщо йому не світить, ні в які чиновники він не йде.

Всі ці заяви – вимисли, надумане, придумане. Я відповідаю просто: зайдіть на мою сторінку у «Фейсбуці», і ви зрозумієте, яким життям я живу. Я його не приховую. Зайдіть, подивіться фотографії моєї сім’ї – і все зрозумієте!\”

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x