Черкаський бізнес сплатив 6 млн грн за ліцензії на алкоголь та тютюн

Черкаський бізнес сплатив 6 млн грн за ліцензії на алкоголь та тютюн

За вісім місяців поточного року за право здійснювати торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами черкаські платники сплатили до місцевого бюджету понад 6,3 млн. грн. З цієї суми понад 4,3 млн. грн. сплачено за ліцензії на право роздрiбної торгiвлi зазначеними підакцизними товарами. Про це повідомила заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Черкасах Анна Міщенко. Про це «Нова Доба» дізналася в ДПІ у м. Черкасах.
На сьогоднішній день платникам обласного центру видано 934 ліцензії на право здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, з яких понад 60 відс. видано для торгівлі тютюновими виробами.
Разом з тим, з початку року припинено дію 87 ліцензій, в тому числі 2 – за порушення законодавства в частині продажу алкогольних напоїв особам, які не досягли 18 років. Також, за порушення строків сплати чергового платежу, тимчасово призупинено дію ще 11 ліцензій.

ДПІ у м. Черкасах нагадує платникам, що ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами необхідно обов’язково зареєструвати в державній податковій інспекції за місцем здійснення такої торгівлі. На зворотньому боці ліцензії фахівці ДПІ мають зробити відмітку про її реєстрацію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x