Віктор Юрченко став чемпіоном міжнародного турніру

Віктор Юрченко став чемпіоном міжнародного турніру

У Запоріжжі пройшов міжнародний турнір із стронгмену, в якому за звання найкращих змагалися команди з семи країн Європи. Українським богатирям протистояли суперники із Чехії, Естонії, Литви, Латвії, Молдови та Угорщини. Про це «Новій Добі» повідомили на сайті «Черкаський спорт».

Українську команду представляв черкащанин Віктор Юрченко та богатир із Донецька – Олександр Лашин. А одним із арбітрів змагань був відомий український стронгмен Василь Вірастюк.
Під час змагань богатирі доводили, хто з них вправніший у «прогулянці фермера» із вагою 150 кг. Потім спортсмени змагалися у підніманні 90 кг гантелі, 150 кг штанги та пересуванні 360 кг «колодязю».

Але на цьому випробування для богатирів не завершилися – під час наступної вправи команди тягнули 15-тонну вантажівку та перекидали 160 кг «кулю Атласа» через 140-сантиметрову планку.
Усі переховані вправи потрібно було не лише виконати, але й зробити це швидше за інших. Не обійшлося і без травм. Спортсмен із Литви під час останньої вправи розбив носа, а молдавський атлет упустив 160 кг камінь на себе.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x