Черкаські дорожники проведуть огляд автошляхів

Черкаські дорожники проведуть огляд автошляхів

З метою визначення стану автомобільних доріг області та підготовки до їх експлуатації в зимовий період з 22 вересня по 10 жовтня поточного року фахівці проведуть осінній комісійний огляд доріг. Цю роботу виконуватимуть представники Служби автомобільних доріг у Черкаській області, Облавтодору, підрозділів ДАІ, Укрзалізниці, Укртрансінспекції, комунальних підприємств.

Моніторинг стану автодоріг проводиться щороку за відповідним графіком. По тому помічені недоліки фіксуються в актах огляду та заносяться до форми звітності й передаються в Укравтодор. «Новій Добі» повідомили про це в Службі автомобільних доріг Черкаської області.

– Оглядаємо стан покриття проїзної частини, тротуарів та узбіч, автопавільйонів, дорожніх знаків, — розповідає начальник експлуатаційного відділу Служби Геннадій Андреєв . – Особливу увагу щоразу приділяємо аварйно-небезпечним ділянкам та місцям концентрації ДТП, залізничним переїздам.
Термін ліквідації виявлених під час комісійного огляду недоліків орієнтовно сягне до 1 листопада за умов надходження необхідних коштів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x