Черкаський залицяльник обікрав свою дівчину

Черкаський залицяльник обікрав свою дівчину

Перебуваючи в гостях у своєї дівчини молодик украв золоті прикраси на суму близько 4 000 гривень, які здав до ломбарду. Проводиться перевірка щодо причетності його до вчинення інших кримінальних правопорушень на території міста. Дії зловмисника кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 39-річної місцевої жительки про крадіжку. Потерпіла розповіла міліціонерам, що на вихідні їздила на дачу відпочивати. На господарстві залишилась її повнолітня дочка. Повернувшись додому виявила зникнення золота.

Оглядаючи помешкання потерпілої, правоохоронці, не виявивши жодних пошкоджень у квартирі й дійшли висновку, що до крадіжки причетний хтось із кола знайомих. Спілкуючись з дочкою потерпілої, правоохоронці з’ясували, що в дні відсутності матері, до неї у гості приходили друзі. У той час коли частина правоохоронців спілкувалася з особами, які гостювали у доньки потерпілої інші перевіряли ломбарди міста. Так, в одному з них правоохоронці виявили крадену річ. Робітник закладу детально описав чоловіка, який приніс прикрасу. Опис зловмисника повністю співпадав з описом одного із гостей – 20-річним місцевим жителем, який тривалий час товаришує з дівчиною. Встановивши його місце знаходження, правоохоронці запросили підозрюваного до райвідділу для дачі показів. Під тиском незаперечних доказів молодик повністю зізнався у скоєному та розповів, що ніде не працює і тому вирішив заробляти на прожиття крадіжками. Декілька місяців тому викрав у потерпілої золоту прикрасу. Побачивши, що крадіжку ніхто не виявив, продовжив свою «справу». Всі викрадені коштовності відразу здавав до ломбарду, а кошти витрачав на свої потреби.

Як розповів начальник Придніпровського районного відділу міліції Анатолій Петраківський за цим фактами слідчим відділом відкрито ряд кримінальних провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт до двох років, або позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x