В Умані провели нараду з приводу приїзду хасидів

В Умані провели нараду з приводу приїзду хасидів

Учора в Умані з офіційним візитом перебував голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко. В міській раді він провів нараду з питань організації заходів, пов’язаних із паломництвом брацлавських хасидів, в якій взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, Уманської міської ради, підприємств, установ, організацій міста, правоохоронних органів, представники Міжнародного благодійного фонду імені рабі Нахмана та активісти громадських організацій. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.

Одним із ключових питань, які розглянуті на нараді, було розміщення і функціонування наметового містечка на вул. Челюскінців. З цього приводу заслухано думку працівників контролюючих органів, брацлавських хасидів та громадських активістів.
Під час обговорення Юрій Олегович зазначив, що всі дії представників влади, громадських організацій і паломників мають відповідати чинному законодавству України, та дав доручення розробити і підписати протокол намірів про співпрацю.

На виконання доручення голови Черкаської облдержадміністрації, по закінченню наради виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій провів зустріч із представниками влади, громади міста, Міжнародного благодійного фонду імені рабі Нахмана та власником наметового містечка Елізером Кіршбаумою, де обговорено пункти протоколу намірів про співпрацю. Проте спільної думки дійти не вдалось, адже власник наметового містечка не погодився на пропозиції громади міста. Питання на цей час залишається невирішеним.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x