В області 30 учасників АТО написали заяви на отримання землі

В області 30 учасників АТО написали заяви на отримання землі

На сьогодні із заявами на отримання земельних наділів до територіальних органів Держземагентства в Черкаській області звернулися 30 учасників АТО та членів їх родин, найбільше – у Смілянському районі (13 осіб). Про це «Нова Доба» дізналася в Головному управлінні Держземагентства у Черкаській області.

Фахівці задовольнили всі прохання та видали накази на отримання ділянок загальної площі 29,64 га, зокрема: 22 земельні наділи площею 28,74 га – для ведення особистого селянського господарства, 5 ділянок площею 0,6 га – для садівництва, 2 наділи площею 0,2 га – для індивідуального дачного будівництва, 1 ділянка площею 0,1 га – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Земельні наділи розташовані у Смілянському (13), Черкаському (6), Тальнівському (3), Уманському (2), Золотоніському (2), Катеринопільскому (1), Маньківському (1), Монастирищенському (1) районах та у м. Золотоноша (1).

Заяви про виділення земельних наділів учасникам антитерористичної операції землевпорядники Черкаської області розглядають оперативно та в позачерговому порядку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x