Під час сесії обласної ради розглянули майнові питання

Під час сесії обласної ради розглянули майнові питання

Сьогодні 19 вересня 2014 року свою роботу продовжила сесія обласної ради. Друге пленарне засідання відкрила і вела голова Валентина Коваленко. Про це «Новій Добі» повідомили в обласній раді.

Під час засідання значні дискусії розгорнулися в ході обговорення питань управління майном обласної комунальної власності. Депутати прискіпливіше ставили питання щодо передачі майна, його списання, надання в оренду тощо. Зокрема, це стосувалося передачі з балансу департаменту капітального будівництва облдержадміністрації на баланс КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» приміщення першого поверху Будинку рад, з балансу КУ «Центр соціологічних досліджень» на баланс КП «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» майна відповідно переліку і малоцінних необоротних матеріальних активів, надання згоди на передачу в оренду будівлі котельні КП «Аеропорт Черкаси», яка давно не функціонує, запущена і почала руйнуватися та інше.

Сесія обласної ради надала згоду КП «АТП Черкаської обласної ради» на передачу в користування управлінню промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації та надала дозвіл на відчуження майна шляхом продажу його на аукціоні КП «АТП Черкаської обласної ради» і ОКП «Готельний комплекс «Дніпро».

Більшість голосів набрали також рішення щодо внесення змін до Програми приватизації об’єктів обласної комунальної власності на 2014 рік, щодо призначення головою комісії з ліквідації комунальної установи ЧОР «Центр соціологічних досліджень» Людмили Малєвої – в.о. начальника цієї установи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x