Стартувала дитячо-юнацька футбольна ліга України

Стартувала дитячо-юнацька футбольна ліга України

Змагання в першій лізі відбуваються у двох вікових категоріях – серед гравців до 15-ти та 17-ти років. Черкащину представляють три колективи: два з Черкас та один із Умані. Вони виступають у восьмій групі, про це повідомляє vikka.ua.

Команди «СДЮСШОР-Черкаський Дніпро» домашні поєдинки зіграли у Білозір’ї. Суперниками наших хлопців були однолітки з криворізького «Кривбасу». Старші юнаки не змогли вчинити гідного опору гостям. У підсумку – поразка з рахунком 0:4.

А ось молодші черкаські футболісти почали змагання з нічиєї. Вони першими відкрили рахунок. Відзначився Ілля Шевченко. Гості уникнули поразки на останніх хвилинах. Поєдинок завершився з рахунком 1:1.
Ще два представники Черкащини у першому турі зіграли між собою. Гравці команди «Дніпро-80» в Умані двічі здолали вихованців місцевої «УТК-ДЮСШ» – 5:0 і 5:1. Згідно з регламентом, 10 колективів зіграють у два кола. Суперники наших команд у групі – футболісти Світловодська, Кривого Рогу, Кіровограда, Олександрії, Комсомольська та Кременчука.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x