\”Черкаські Мавпи\” поступилися \”Ферро\”

\”Черкаські Мавпи\” поступилися \”Ферро\”

Сьогодні у Запоріжжі стартував Меморіал Гаврилова. У першій грі \”Дніпро-Азот\” переграв \”Говерлу\”. Після цього стосунки почали з\’ясовувати \”Черкаські Мавпи\” та \”Ферро\”. Непростий матч виграли господарі майданчику. Гра завершилася з рахунком 71:66 на користь \”Ферро\”. Про це інформує \”Черкаський спорт\”.

У другому матчі турніру зустрівся переможець та срібний призер Меморіалу Гаврилова. Черкасці були не проти змінити розклад сил у цьому сезоні, але задля цього їм бажано було виграти у «Ферро». За словами очевидців, гра залишила неоднозначні враження. Що і притаманно передсезонним матчам, команди провели гру нерівно, хороші відрізки чергувалися з невдалими. Першими вистрілили господарі, причому робили це вони з дальньої дистанції. Низка вдалих атак з периметру дозволила ферросплавникам піти у відрив, а їхнім снайперам – Антонцю та Рибалко – мати високий відсоток реалізації.

Після невдалого періоду для «Черкаських Мавп» (15:23) черкасці почали скорочувати власне відставання. Цьому сприяла їхня перевага у трисекундній зоні. Таким чином, Чумаков оформив свій дабл-дабл (10 очок та 13 підбирань), а Завадський зумів стати найрезультативнішим гравцем поєдинку (19 очок та 3 підбирання). Незважаючи на слабкий відсоток реалізації гостей, їм все ж вдалося наздогнати суперника. Сталося це на початку четвертого періоду. Але заключні кілька хвилин продуктивніше провели господарі, які святкували перемогу з рахунком 71:66. У запоріжан свій дабл-дабл зібрав Микола Вільховецький, у активі якого 16 очок та 12 підбирань.
Завтра «Черкаські Мавпи» зустрінуться з «Говерлою», початок гри о 13.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x