На «Гаражному розпродажі» у Черкасах зібрали більше 7 тисяч

На «Гаражному розпродажі» у Черкасах зібрали більше 7 тисяч

У рамках відзначення Дня міста, 19 вересня, у Черкасах провели благодійний ярмарок «Гаражний розпродаж». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Це вже друга така подія, цього разу ініціативу міського Палацу молоді підтримали чимало представників молоді з навчальних закладів, небайдужі містяни, черкаські митці і підприємці.

– 4 вересня на Соборній площі на подібному ярмарку було зібрано майже 12,5 тис. грн. З цих коштів 8 тис. грн. витратили на придбання військової амуніції для снайпера з Черкас, інші кошти та ті, які буде зібрано сьогодні, також буде витрачено на потреби черкаським хлопцям, які нині проходять службу в Житомирській області і будуть відправлені в зону АТО. Позитивно, що жителі міста відгукуються на наші акції та виявляють бажання допомогти нашим військовим, – говорить директор Палацу молоді Ірина Тітовська.

На ярмарку було представлено різноманітні речі, надані для гаражного розпродажу черкасцями. Волонтери продавали їх за невисокими цінами, а зацікавлені покупці – купували. Дехто просто кидав гривні до скриньки, не купуючи нічого, але таким чином прагнучи допомогти українським військовим.

Підсумок гаражного розпродажу – 7140,00 гривень. Кошти хоч і невеликі, але, як кажуть, – від щирого серця і для святої справи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x