На Центральному стадіоні міста сьогодні зіграли другу частину чемпіонату з міні-футболу

На Центральному стадіоні міста сьогодні зіграли другу частину чемпіонату з міні-футболу

У рамках відзначення 728-ї річниці від Дня народження міста Черкаси в суботу, 20 вересня, на Центральному стадіоні відбулася друга частина міського чемпіонату з міні-футболу під гаслом «Футбол єднає Україну!». Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що ініціатива проведення футбольних змагань належить комітетам самоорганізації населення і четверо з мікрорайонів міста виставили свої команди. Це, зокрема, КСН «Калиновий», «Благовісний», «Соборний» та «Богданівський». Випробувати власні сили та удачу в змаганнях із КСН-івськими футболістами вирішили й спортсмени з ГО «Ультрас – Черкаси». Перша частина змагань була проведена минулої суботи.

Слід зауважити, що гра цих, вважай, дворових команд, була досить запеклою і безкомпромісною. Старалися вибороти перемогу і КСН-івські команди, і «Ультрас». Всі команди зіграли одна з одною, а за підсумками забитих голів визначили переможця чемпіонату.

Звання кращої футбольної команди виборола команда КСН «Богданівський».
Друге місце посіла команда КСН «Калиновий».
А третє дісталося футболістам «Ультрас – Черкаси».
До останньої хвилини боролися із суперниками і команди КСН-ів «Соборний» і «Благовісний», втім, змогли посісти лише четверте та п’яте місця відповідно.

Переможцеві та призерам змагань дісталися в нагороду Кубки міського чемпіонату з міні-футболу «Футбол єднає Україну!», проте всі спортсмени в однаковій мірі отримали задоволення від гри, дружню підтримку та привітання – від вболівальників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x