«Черкаський Дніпро» зіграв із «Реал Фармою» внічию

«Черкаський Дніпро» зіграв із «Реал Фармою» внічию

Після тривалої паузи футболісти «Дніпра» нарешті зіграли матч вдома. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Зустріч проти «Реал Фарми» була для підопічних Ігоря Столовицького принциповою. З цією командою черкасцям завжди не просто грати. Втім, враховуючи амбіції «Черкаського Дніпра» та турнірне становище, саме наша команда була фаворитом протистояння.

З перших хвилин господарі поля спробували довести свій статус. Однак виразних та небезпечних атак футболісти Столовицького проводили вкрай рідко. Команда ніби й контролювала хід гри, атакувала, але до реальних нагод забити ситуація не доходила. Лише на 38-ій хвилині після подачі з кутового непоганий шанс мав Олександр Батальський, але удар в центрфорварда не вийшов й м’яч від газону пішов в аут.

У другому таймі Батальський також намагався нести загрозу суперникові. Був ще один удар головою на 52-ій хвилині, але без взяття воріт. Таким чином на полі тривала далеко не найвидовищніша гра. Втім на 54-ій хвлині Ярослав Захаревич дав про себе знати. Півзахисник з метрів 33-ох завдав гарматного удару, м’яч попрямував у лівий верхній кут. 1 : 0! За такої гри цей гол міг стати рятівним для черкаської команди. Але втримати цей рахунок команда не зуміла. На 68-ій хвилині Олег Синьогуб завозився з м’ячем біля власних воріт, Костянтин Злєпко швидко зорієнтувався та обікрав захисника й переграв воротаря господарів – 1 : 1.

Далі керманич «Дніпра» гнав свою команду вперед, але його зусилля на команду не подіяли. Змінити ситуацію на полі та в рахунку черкасці не змогли. У підсумку 1 : 1, «Черкаський Дніпро» здобуває очко вдома.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x