«ЛНЗ-Лебедин» втратив очки у грі з «Ураганом»

«ЛНЗ-Лебедин» втратив очки у грі з «Ураганом»

Матч для обох команд мав доволі принципове значення. «Урагану» бажано було чіплятися за набрані очки задля продовження процесу «висмоктування» з дна турнірної таблиці, а господарям, за канонами фінішної прямої, слід було перемагати. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Зважаючи на перенесений матч білозірської «Зорі» «ЛНЗ-Лебедин» міг підібратися до першого місця на відстань однієї перемоги. Особливе бажання зробити черговий крок до верхівки турнірної таблиці у команди Василя Гречаного простежувалося на старті гри.

Уже на шостій хвилині матчу, зусиллями Охременка, господарі відкрили рахунок. Черговий м’яч голеодора «ЛНЗ» допоміг не лише повести у рахунку господарям, а й заспокоїти свій атакувальний потенціал. У шполян відрізало інстинкт вбивці, що й дало можливість «Урагану» призвичаїтись до чужого поля та до стилю гри господарів.

Загострити «білі» ( у таких кольорах вийшли гравці «ЛНЗ») намагалися переважно з флангів. А от центр поля, у якому непогано себе почували у червоній формі брати Кривенки, був більше схожим на поле бою. Багато силової боротьби та важкі єдиноборства домінували в ігрових епізодах у центральній зоні. У свою чергу доволі слушними, за таких обставин, виглядали кілька навісів з флангів Гаркавого та Колодяжного. Після одного з таких небезпечно головою пробив Охременко.

Традиційно багато без м’яча працював Кретов. Один з його індивідуальних проривів наприкінці тайму завершився прострілом на ближню стійку, але з цього положення Охременко, у боротьбі, влучив у воротаря. «Ураган» особливо гольовими епізодами не радував, але й гру від своїй воріт у перші половині матчу зумів відвести.

Другий тайм команди відіграли значно цікавіше для глядачів. Шполянам інколи вдавалося прокинутися від анабіозу, який схоже самі на себе чомусь навіювали господарі, а ураганівці уже значно гостріше огризалися на контратаках. Перший, по справжньому гольовий момент, виник на 55-й хвилині гри, Кретов, дещо несподівано, виграв боротьбу у двох захисників на лінії штрафного майданчика і з розвороту пробив по воротам, цупкий удар, пролетів біля стійки «Урагану». Після цього перевагою заволоділи гості, їх кілька масованих атак пройшли без завершального удару і ледь не допомогли «ЛНЗ». Контервипад з двох довгих передач вивів Кретова на ударну позицію, Максим замість удару, вдало скочує на Охременка, який з вигідної позиції, запускає м’яч біля стійки. Атака у відповідь від «Урагана» завершується фолом Александрова. Дистанція не вбивча, але Дмитренко береться на силу виконати штрафний з метрів 27-ми, м’яч свистить повз стінку, влучає у газон перед голкіпером «ЛНЗ» і перелітає руки Пальчика – 1:1.

Заключні хвилин 15-ть суттєву перевагу мали гравці «ЛНЗ-Лебедин», але втілити її у забитий м’яч хлопцям Гречаного не вдалося. Два супершанси мав Кретов. В одному з них гострий простріл Колодяжного Максим відправив у кут, але Маценко виручив свою команду. А от рішення по другому епізоду мають серйозні нарікання на дії суддівської бригади на чолі з Володимиром Шланчаком. Передувала цьому хороша передача з глибини поля на Кретова, яка дозволяла форварду вийти сам на сам, на заваді став Олександр Клименко, який повалив Кретова на газон, при цьому порвав футболку. Цікаво, що ганчір’я, на яке перетворилася форма, побачив і арбітр (на стартовому фото), але червону картку за фол останньої надії не дав. Штрафний «ЛНЗ» теж змарнував.

1:1 – неоднозначний результат, хоча й, попри перевагу господарів, «Ураган» сьогодні заслуговував більше ніж на поразку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x