Макс Оробець провів у Долині троянд патріотичний танцювальний флешмоб

Макс Оробець провів у Долині троянд патріотичний танцювальний флешмоб

У рамках відзначення 728-ї річниці від Дня заснування міста Черкаси відомий в Україні та за її межами черкаський хореограф, танцівник, тренер срібних призерів «Майдансу» Макс Оробець у Долині троянд провів для сотень черкасців та гостей нашого міста патріотичний танцювальний флешмоб. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської міської ради.

Цей неординарний захід привернув увагу містян ще й тому, що саме завдяки спільному виконання танцю вони змогли висловити свою громадянську позицію – безмежну любов до України та прагнення бачити її розвинутою, процвітаючою і під мирним небом.

На підтримку ідеї національної єдності тисячі черкасців прийшли на свято в національному одязі: і не лише діти та молодь, а і громадяни середнього та старшого віку.

На енергійну і водночас патріотичну пісню Олега Вінника «Перлина-Україна» було поставлено хореографію, з якою міг впоратися кожен. І вже після 20 хвилин тренувань з Максимом, видовищний синхронний танок порадував не лише учасників, а й глядачів.

Як запевнили організатори, відеоролик буде змонтовано та не лише розміщено на YouTube, а й надіслано солдатам у зону АТО, щоб ті знали про їхню щиру підтримку та вболівання за долю всієї України.

Фото тут

Слід додати, що під час проведення Дня міста триває збір коштів на підтримку українських військовослужбовців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x