«Черкаські Мавпи» не здобули перемогу на «Меморіалі Гаврилова»

«Черкаські Мавпи» не здобули перемогу на «Меморіалі Гаврилова»

Вчора в Запоріжжі фінішував «Меморіал Гаврилова». Багато що на передсезонному турнірі вирішилося уже вчора. Зважаючи на перемогу «Ферро» над «Дніпром-Азотом», господарі достроково заволоділи домашнім трофеєм. Вчора «Черкаські Мавпи» могли розраховувати виключно на друге місце у турнірі, задля цього їм потрібно було обігравати дніпродзержинців. Про це інформує «Черкаський спорт».

Гра черкасців проти «стрижнів» однозначно стала найдраматичнішою на цьому турнірі. Протягом більшої частини матчу перевагою володіла черкаська команда. Оптимізму наприкінці гри додала серія важких та результативних атак Олександра Кобця. Розв’язка настала за три секунди до завершення матчу. На цей момент «Черкаські Мавпи» вигравали з рахунком 86:83, однак довести справу до перемоги їм не вдалося. Бартон сфолив на Овдеєнку під час виконання дальнього кидка. Найрезультативніший гравець матчу влучив два з трьох, а важливе підбирання після останнього забрав Байда, саме Богдан подарував «Азоту» перемогу своєю атакою під звуки сирени. 86:87 – прикра поразка. Тішить лише те, що вона трапилася на товариському турнірі, який черкасці завершили на третьому місці.

Найрезультативнішим гравцем матчу у складі помаранчево-чорних був Кобець, в активі якого 14 очок, більше 10-ти здобули також Кальніченко, Куліш та Чумаков. В останнього ще й 9 підбирань. У \”Азота\” феєрив Овдеєнко та Харріс, які на двох здобули 55 очок!

У матчі, який закривав Меморіал Гаврилова \”Ферро\” поступилося \”Говерлі\” – 86:88. Однак ця перемога не завадила господарям виграти турнір, другим фінішував \”Дніпро-Азот\”, третіми були \”Черкаські Мавпи\” і замикає групу \”Говерла\”. З огляду на турнірну закрутку ключовими у розподілі місці були вчорашні матчі, коли \”Мавпи\” обіграли \”Говерлу\”, а \”Ферро\” здолало \”Азот\”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x