Черкаська школа № 8 відзначила півстолітній ювілей

Черкаська школа № 8 відзначила півстолітній ювілей

Комп’ютери та подяки міського голови з цієї нагоди вручив педагогам Віктор Білоусов.

Святковий концерт та урочистості з нагоди визначної дати в житті закладу відбулись у Черкаському академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка.

На святкування рідної школи того дня завітали її педагоги та учні, а також колишні директори цього закладу, ветерани педагогічної праці, випускники школи, а також освітяни з інших навчальних закладів міста.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міської ради.

Від імені міської влади зі словами привітання до присутніх звернулись в. о. міського голови, секретар міської ради Віктор Білоусов та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Марина Бакланова.

– У школи, як і в кожної людини є своя доля, своя неповторна біографія і пишуть її закохані в свою справу, інтелігентні, вічно молоді особистості, що знаходяться у постійному творчому пошуку. Саме такі якості притаманні колективу школи №8 нашого міста, яка цього року відзначає п’ятдесяту річницю від дня створення. За цей час у школі сформувався професійний згуртований педагогічний колектив, який в повній мірі реалізує силу свого таланту, знань у вихованні підростаючого покоління, – відзначив Віктор Білоусов.

За його словами, саме вчитель відіграє вирішальну роль в навчально-виховному процесі. Бо через працю і увагу педагогів проходить молоде покоління кожної країни. Тому на вчителеві лежить величезна відповідальність за майбутнє нашої нації і держави загалом.

– Щиро бажаю всьому колективу школи творчого натхнення, здоров’я, щастя, благополуччя на цій нелегкій педагогічній ниві задля добробуту та процвітання інтелектуальної гордості Черкас – загальноосвітньої школи №8, – наголосив Віктор Федорович.

З нагоди свята, в. о. міського голови вручив педагогічному колективу школи два комп’ютера, а кращим освітянам закладу – подяки міського голови та вітання виконавчого комітету Черкаської міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x