Губернатор відвідав блокпости: у місті все спокійно

Губернатор відвідав блокпости: у місті все спокійно

У Черкасах активно працюють блокпости – чотири стаціонарні і три мобільні. Про особливості їхньої роботи дізнавався голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко під час візиту у переддень Великодня.

На кожному з постів чергують близько 6-8 осіб, куди входять представники Самооборони, громадськості, політичних партій. Згодом має долучитись Правий сектор. Патрулювання в’їздів здійснюється спільно з ДАІвцями. На свята планується посилене чергування.

За два дні роботи постів не було зафіксовано осіб, які можуть брати участь у дестабілізації обстановки в місті, перевезення зброї, боєприпасів, вибухових речовин. За словами чергових, зупиняють автівки з серіями інших регіонів, завантажені мікроавтобуси, але після ретельної перевірки відпускають.

– Зараз вирішується питання по встановленню на блокпостах критих конструкцій на випадок дощу, бронежилетів, дорожніх фішок. Питання з продуктами харчування я сьогодні вирішив, – розповідає Юрій Ткаченко.

Біля блокпостів встановлено дорожні знаки, що попереджують водіїв про обмеження швидкості та звуження проїжджої частини.

Крім основних, діють ще три мобільні пости, які чергують, пересуваючись містом. За словами начальника УМВС Владислава Пустовара, технічні і людські можливості дозволяють при необхідності поставити пости ДАІ на всіх в’їздах і виїздах у місто.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x