Черкаські фітнесисти виступили на Кубку України

Черкаські фітнесисти виступили на Кубку України

Днями завершився Кубок України з фітнес-дисциплін за версією IFBB, який проходив Львові. На Кубку України було розіграно 30 комплектів медалів у 6 фітнес-дисциплінах : з бодібілдингу, фітнесу, класичного бодібілдингу, бодіфітнесу, фізік і фітнес-бікіні. 32 спортсмена представляли нашу область на цих змаганнях. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Перший день змагань почали юні фітнесисти, вониз перших же хвилин своїх виступів ніяких надій не залишили своїм суперникам і вже до обіду 9 медалей лежало в скарбничці збірної. Володарями Кубку України стали: Гончаренко Марина в.к.- юніорки, Посенко Вероніка – в.к. ювінали\”, Мельнікова Анна – в.к. діти. Срібні медалі вибороли: Дьячук Олександра – в.к. молодь, Гринькова Олександра – в.к. ювінали, Голосова Вікторія – в.к. діти. Бронзові медалі у: Кобзар Дарини – в.к. юніорки, Похилюк Олександри – в.к. ювінали, Гуліди Анжелли – в.к. діти.

Більше в цей день на медалі черкащанам не \”фортунило\”. Але непогані виступи нашого дебютанта – класика Михайла Кислякова і атлета-ветерана Петра Дмитрієнка дозволили їм боротися в фіналі за призові місця. В результаті вони посіли 4 м і 6 м.

Другий день змагань приніс таки довгоочікувані медалі. \”Золото\” з бодібілдингу до 80 кг красиво виграв у значно молодших опонентів досвідчений Андрій Ященко. Ця перемога дозволила йому виконатити норматив \”майстра спорту України\”, про який він давно мріяв.

Ще дві медалі, срібну з фітнес-бікіні понад 168 см та бронзову з бодібілдингу до 95 кг, вибороли Оксана Давидова та Панчук Сергій.

Блискуче виступили у своїх категоріях \”фітнес-бікіні до 163 см\” Руслана Санжеровська та \”бодібілдинг до 90 кг\” Ернст Айдашев. Їм всього 1-ї сходинки не вистачило до призерів – четверті місця в фіналах.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x