За добу на Черкащині знайшли 18 вибухонебезпечних предметів

За добу на Черкащині знайшли 18 вибухонебезпечних предметів

У Жашківському районі, поблизу в села Шуляки, 5 травня о 07:30, на території недіючого кар’єру, було виявлено арсенал із 10 різнокаліберних боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Того ж дня о 08:15 в місті Шпола, на відкритій території домоволодіння під час проведення земляних робіт було виявлено 4 різнокаліберних артилерійських снаряди часів Великої Вітчизняної війни. Тієї ж доби о 14:00 в смт Катеринопіль, на відкритій території під час проведення земляних робіт було виявлено 2 артилерійських снаряди часів Великої Вітчизняної війни діаметром 122 мм.

Небезпечну знахідку було виявлено і в Смілянському районі. Поблизу села Пастирське, місцеві жителі на відкритій території, біля автодороги «Сердюківка – Пастирське» виявили гранату Ф-1 часів Другої Світової війни. Того ж дня в Звенигородському районі, поблизу села Озірна, під час обробітку землі в 17:00 було виявлено 1 артилерійський снаряд діаметром 77 мм та мінометну міну діаметром 105 мм часів Великої Вітчизняної війни. Усі вибухонебезпечні предмети часів війни найближчим часом будуть знищені на спеціальних полігонах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x