На вихідних на Черкащині один чоловік втопився, а інший серйозно травмувався

На вихідних на Черкащині один чоловік втопився, а інший серйозно травмувався

Вода продовжує забирати здоров’я та життя черкащан. Лише за два дні вікенду – дві нові жертви. Одна людина втонула, а інша – отримала важкі травми. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

19 липня близько 19:35 поблизу села Бобриця Канівського району під час купання у річці Дніпро втонув 53-річний житель Канева.

Як вдалось з’ясувати, чоловік на березі Дніпра разом із сім’єю святкував іменини доньки. Згодом компанія вирішила освіжитися, двоє чоловіків, серед яких був і загиблий, на гумовому човні відпливли на 70 метрів від берега і почав із нього пірнати. Після чергового занурення він уже не виринув на поверхню.

Нині тіло загиблого розшукують водолази комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради. Пошуки ускладнюються сильною течією та значною глибиною річки у місці, де сталася трагедія.
жителя Корсунь-Шевченківського.

20 липня о 19:00 під час відпочинку на Мартанському ставку, що у Корсунь-Шевченківському, 23-річний юнак, стрибаючи у воду, отримав травму шийного відділу хребта. Потерпілий був терміново госпіталізований до Корсунь-Шевченківської центральної районної лікарні. Лікарі оцінюють його стан як тяжкий.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано 45 пригоди, внаслідок яких 39 осіб загинуло (серед них 4 дитини), 11 осіб вдалось врятувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x