У Смілянському районі проживає 27 сімей-переселенців

У Смілянському районі проживає 27 сімей-переселенців

За ініціативою служби у справах дітей райдержадміністрації 16 жовтня відбулася міжгалузева нарада з питань забезпечення соціального захисту сімей-переселенців з дітьми з окупованих територій. Мета наради: пошук та вирішення проблемних питань, які стосуються соціального та матеріального забезпечення, супроводу, лікування, навчання дітей-переселенців. Про це «Нова Доба» дізналася в Смілянській РДА.
Управлінням соціального захисту та відділом освіти райдержадміністрації ведеться банк даних вказаної категорії сімей та дітей. Служба у справах дітей райдержадміністрації щоденно узагальнює кількість проживаючих у районі сімей-переселенців з дітьми, у тому числі тих, де батьки не виконують свої обов\’язки.

На сьогодні в районі проживає 27 сімей, в яких на вихованні знаходиться 50 дітей. В загальноосвітніх навчальних закладах району навчається 18 дітей, 4 дитини відвідують дошкільні навчальні заклади.
На нараді обговорено стан матеріального забезпечення сімей-переселенців та намічено конкретні шляхи взаємодії у даному напрямку сільських рад, структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x