Чорнобаївські дзюдоїсти візьмуть участь у чемпіонаті України

Чорнобаївські дзюдоїсти візьмуть участь у чемпіонаті України

Нещодавно на чемпіонаті області серед юнаків та дівчат 1998-2000 р. н., який проходив у Черкасах, чемпіонками стали Катя Миргородська у ваговій категорії до 57 кг, Владислава Торопцева – до 63 кг з смт Чорнобай та Ліля Черепок – до 52 кг з с. Велика Бурімка. Юля Корчан з Великої Бурімки здобула срібло. Чорнобаївські дівчата увійшли в збірну команду області та готуються до чемпіонату України. Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

На Всеукраїнському турнірі з дзюдо на призи Полтавського Окружного Козацького Товариства – Українське козацтво, що проходив у м. Кременчук Полтавської області, були представлені спортсмени майже зі всіх областей України. Наша дзюдоїстка Мирослава Довженко з с. Велика Бурімка у ваговій категорії до 32 кг здобула бронзову медаль та почесний кубок.

На обласному турнірі з дзюдо серед юнаків 2003-2004 та 2005-2006 р.н., який проходив в м. Корсунь-Шевченківський наші хлопці гідно представили свою школу. Хлопці з Чорнобаївщини Денис Саюн став чемпіоном у ваговій категорії до 25 кг, Максим Джулай (до 55 кг) виборов срібло, а Олександр Ілиняк (до 30 кг) здобув бронзу. До змагань спортсменів підготували тренери Чорнобаївської ДЮСШ Анатолій Снітко, Сергій Дражніков, Іван Давиденко, Оксана Захарченко.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x